1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492183 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716493

Sv: Silly season
M Horava: Jag tycker att det varit en bra Silly. Laget har blivit bättre på både back- och forwardssidan. Framförallt bredden har blivit mycket bättre och vi ska inte bara behöva lita på en kedja + Ranta för att göra mål. Får vi Norlinder är det rent av en mycket bra Silly

Man får inte glömma att vi generellt har väldigt många unga och utvecklingsbara spelare. Spelare som från ett år till ett annat kan bli väldigt mycket bättre.

Och vi har kvar precis samma ledare som fått ett års rutin. Flera av våra presumtiva bottenkonkurrenter har huvudtränare helt utan erfarenhet av SHL. En som inte ens vet något om svensk hockey. (Timrås forum är är arga för att Jokinen kallas en finsk tränare och vill att han ska ses som en nordamerikansk. Problemet de inte insett är att nordamerikanska tränare utan svensk erfarenhet generellt lyckas ännu sämre än finska).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Håller helt med. Bredden kommer rädda viktiga poäng åt oss i skadefyllda perioder.

Jag blir förbryllad över vissas inställning att Byström är överflödig och att Norén ”borde få den chansen istället”. För det första kör Karlin alltid med 7 backar, så med tanke på de skador som sker under säsong kommer Norén garanterat att få speltid.

För det andra: Ponera att två backar, säg Winberg och LaDue, går sönder samtidigt. Vill vi verkligen stå där inför en bortamatch mot FBK med Norén, en blixtinkallad Ville Jonsson och en junior från J20 som tre av sju spelande backar?

I det läget borde även de största skeptikerna uppskatta att Byström är modoit igen.
Kommentera