1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492181 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716512

Sv: Silly season
*1921*: tror du missuppfattat lite. Ingen klagar på numerären på backsidan, det är kvaliteten som folk är oroliga över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
erjo: utan allt för mycket tanke bakom och med vetskap att jämföra spelare mot spelare eg är lönlöst. Men har lite att göra o sömnen är långt långt bort.

Brickley - Winberg svårt att sia om man inte helt omöjligt att det blir +, kan i alla fall hoppas på jämnare agerande.

Rubins - LaDue Rubins var en ok shl-back. Varken mer eller mindre. Borde inte vara omöjligt att gå minst +/-0 om han nu är scoutad.

Folin - Byström Om allt stämmer och spelare är hel så ska ingen av dem ha allt för mycket tid.

Wahlberg - Noren samma här.

Vi har verkligen ingen stjärna på backsidan. Men tappade inte heller någon sådan. De som gått bör inte vara omöjliga att ersätta, men nog hade jag hoppats på mer klara plus på nyförvärven mot att tänka: de ska inte ha allt för svårt att i alla fall vara lika bra.
Men får väl hoppas Rundblad får nytändning och bernie o näsén fortsätter anpassa sig för SHL. Där har vi nog bästa punkten för att backsidan blir bättre om det skulle hända.


Dickinson - Jasek Dickinson var grym hos oss o vi vet vad vi hade. Men jasek är ingen dålig spelare. Kanske lite bättre i vissa aspekter o sämre i andra. Men han bör kunna leda en toppformation.

Oregan - True Här blev det en del rädda fans efter vm. Men om vi bara ser till vem han ska ersätta av spelarna vid årets slut, så har jag svårt att se han ska vara sämre än Oregan. Han kanske inte är någon dickinson, men det behöver han kanske inte vara.

Topping - Jeppe O här bör vi också gå plus i långa loppet. Topping var inte dålig, fick inte så många matcher att dp3la ihop sig dock. Tror Jeppe borde kunna vara med mer i spelet och utmana mer med sitt skott.

EJK - Måns jag gillar verkligen ejk o hade gärna haft en sådan städgumma kvar i laget. Kan spela överallt, verkar aldrig klaga och man blir alltid förvånad hur enkelt han gör jobbet när han spelar. Men med Måns finns chansen att överraskas positivt o då få någon som kan även producera lite.

Wall-E - Måns kanske skulle jämföras mot walle egentligen. Men förutom starten så finns inte mycket positivt med wall-e. Så där har jag svårt att tro att Måns ska vara så myvket sämre



Framåt ser det väl ganska ok ut så länge inte standardblocket blir sämre
Kommentera

Sv: Silly season
erjo: Då har du nog missat inlägg som Landmandens
”Från att ha för lite backar har vi nu plötsligt för mycket backar”, Framnäs ”Vet inte om det är en positiv sak att ha 10 backar i truppen?”, Sigges ”Om vi tar in Ludde känns det som man ger upp på Norén” och Jojos ”Jag skulle hellre ge Norén en ärlig chans och slå sig in i laget istället för ta in Ludde om jag ska vara ärlig.”

Vad gäller kvaliteten har vi uppenbarligen helt olika förväntningar. Jag förväntar mig helt enkelt en backsida som är bättre än fjolårets och ger oss chans att slåss om play-in. Visst kan det bli så att varenda backvärvning floppar, men baserat på meriter skulle jag aldrig välja Rubins-Brickley-Folin före Winberg-LaDue-Byström.
Och skulle det visa sig att vi ersätter Wahlberg med Norlinder blir lyftet enormt.
Kommentera