1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716525

Sv: Silly season
Tarasov: Tror också det blir Boström med Rundblad. Att de spelat ihop i Finland gör att det blir en kortare startsträcka och vi vet hur mycket Karlin gillar kontinuitet.

Jag börjar bli sugen på den nya säsongen och tycker det är trist att det tar så länge innan träningsmatcherna kommer igång. Lite fler reportage från allehanda skulle inte skada eller att poddarna börjar vakna i större utsträckning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Allehanda har ju blivit lite samma som för MoDo, man hade en eldsjäl som hade jobbet som största intresse. Och anställde en som har jobbet som, ja ett jobb.

Nu ska vi kanske ge allehandas reporter en liten stund att komma in i det, förhoppningsvis varvar han upp efter sommaren.
Mattias gjorde ju intryck från första stund dock.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: jag skulle gissa att det blir mer content så att säga från både Allehanda och MoDo själva när spelarna kommer tillbaka från semestern. Längtar själv till första isträningen! Dit kommer man gå såklart!
Kommentera

Sv: Silly season
J F K: dock spelade de väl inte i samma backpar där så vet inte om det kommer göra någon större skillnad?🤔

Är själv sugen på lite mer media också, men får väl vänta till åtminstone början av augusti när de ska börja gå på is. Längtar efter lite poddar att lyssna på mina springrundor också haha.
Kommentera