1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2716569

Sv: Silly season
erjo: Alltså Kempe…om han bara skulle skruva om sina slutna frågor, ledande frågor eller ställer frågan med ett antagande i frågan. Så skulle det vara en ok podd…samt volymen.

Men det är ju bara sånt man lär sig på medieprogrammet redan…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Padrone78: Tycker Kempe blivit bättre sen han släppte det tvångsmässiga stela introfrågorna som anspelade på hans namn och Kempehallen. Jag saknar fortfarande att MoDo själva inte har en podd där typ Fredrik Warg håller i trådarna. Frölundas podd med Niclas Norlindh och Ellen Ivarsson håller rätt bra balans mellan fakta, trams, supportertankar och fördjupningar inom klubben, dam som herr.
Kommentera

Sv: Silly season
Padrone78: Samtidigt är han rätt duktig på att få svar på det han vill genom att "värma upp" intervjuobjekten ordentligt först. Många journalister kastar ur sig frågorna direkt i stil med "Din höst har varit en besvikelse, hur arbetar du för att bli bättre i vår?". Kempe är väldigt duktig på att få svar på den typen av frågor utan att tonen någonsin blir otrevlig, och det är lite av en konstform.

Sedan finns det som sagt mycket som han skulle kunna jobba med för att få till en produktions om är mer lyssnarvänlig, men han får väl knappt betalt för att göra detta så jag håller mina förväntningar på en rimlig nivå.
Kommentera