1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2716927

Sv: Silly season
Peja: Sedan spelar det såkart roll om man har bra assisterande som kan ligan. Har ni Molin och Larsson så finns det rätt mycket erfarenhet där. Framförallt Larsson har gjort det bra i Rögle.

Timrå ser ut att ha tre assisterande? Där tror jag också övergången är mer utmanande för Jokinen. Han har väldigt bra meriter, men det är en helt ny liga med ett helt annorlunda spel. Det kan ta tid att hitta rätt i när man ska kliva på och forechecka eller när man ska backa hem, hur aggressiva man ska vara i misttzon respektive den egna zonen osv.

HV har fått ihop ett bra lag på papperet, men där är jag rejält osäker på Blomqvist. Hans AIK levde på väldigt bra målvaktsspel och väldigt bra skottprocent. Jag tycker att de spelmässigt var rätt usla väldigt många matcher och hade lagen bytt målvakter skulle de nog inte alls haft en chans på andraplatsen. Det ska sägas att deras match mot Löven nog var den bästa lagprestationen jag såg i HA förra säsongen för då var de fullständigt överlägsna. Det var dock den enda matchen jag såg där jag tyckte att de kuggade ihop så.

Vi får helt enkelt se. Jag tycker att det är kul att spekulera...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
J F K: Tror inte Brynäs kommer att ta in Janne Larsson. Utöver Gällstedt ingår Molin, Masken och Anthon Hansson i ledarstaben.

Blomqvist var egentligen inte superimponerande i AIK, han dock bra i medier, men samtidigt var deras spelarmaterial ganska svårbedömt. Min bedömning är att deras resultat var ungefär så bra/dåliga som man kunde förvänta sig av materialet, varken en bra eller dålig prestation, men som sagt - svårbedömt.
Kommentera

Sv: Silly season
J F K:
Om vi nu skall spekulera när kan Norlinder ev tänkas komma? Träningslägren brukar börja i mitten av september. NHL startar i Europa 3 eller 4 men kommer sen igång kring 8-9 verkar det som. Så om han kommer är det inte orimligt att vi får besked innan oktober.
Kommentera