1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492431 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717159

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jo, har lite svårt att se att man tackar ja men man vet aldrig. KB65 var visserligen ett av de bästa lagen i de norra divisionerna för Tvåan och man drar redan mer publik än ÖHF. Men man står med ett lag och förening byggt för fortsatt spel där och det är riskabelt att äventyra den stabila grunden man byggt upp under de förutsättningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
KB: Apropå ingenting igen. Men jag blir nästan upptriggad av att lyssna på slutet av SannySvensson podden. Sanny tycker det vore oseriöst att tippa Brynäs i botten då de fått behålla samma tränare (som aldrig coachat SHL-förut och som gör andra säsongen som klubbens huvudtränare) och ”med det laget man ställer upp” (jag förstår givetvis att det finns spelare som kommer vara värdefulla, men jag förstår inte tanken med att hajpa upp en trupp som är i princip lika oprövad som den vi kom upp med från HA) och slänger även fram frågan till Höken: ”KAN BRYNÄS NÅ TOPP 6 I SIN DEBUTSÄSONG?”.

Samtidigt är det väldigt seriöst att tippa oss som nästjumbo efter att vi uppgraderat typ den bästa nykomlingen i SHL med bland annat en av de bästa målskyttarna som varit i SHL. Vi har även en av de bästa tränarna som ifrågasattes när vi kom upp för att ”det gick dåligt med Mora”. Men Gällstedt är ett säkert kort… Inte hört ett knyst från en enda expert om vår ledarsida sen jag vet inte när. Man känner sig nästan diskriminerad
Kommentera