1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2717283

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Det blev i princip inget snack när aftonbladet i sitt kamikaze-tips hade MoDo på trettondeplats och exakt ingen nämnde de tre aftonbladet-tipparna som ansåg att vi var i farozonen att hamna botten tre.

Här var inte diskussionen vart vi hamnade i tipset, utan den oerhört bristfälliga argumentationen varför. Det kändes som om man läst en deckare och på slutet presenteras butlern som mördare helt utan att han haft något motiv.

Så jag tycker att det är du som hittar på eller har för många tankar I huvudet.


Jag skrev om det tidigare. Hur många kommentarer blev det kring att Simon Norberg och Mattias Karlsson tippade oss i botten? Hur butt-hurt blev forumet över det?

Simon Norberg
Timrå
Modo
Örebro

Mattias Karlsson
Modo
Brynäs
HV71
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Jag tycker Mattias Karlsson verkar kunnig :-) :-)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: jag tror du misstolkade mig lite och jag var nog otydlig. Jag menade att man blir förolämpade av i huvudsak den poden då det kommer till experter.
Att folk blir but hurt i övrigt gäller om någon generellt skulle skriva något dåligt eller kritisera laget/lagbygget.

”Här var inte diskussionen vart vi hamnade i tipset, utan den oerhört bristfälliga argumentationen varför. Det kändes som om man läst en deckare och på slutet presenteras butlern som mördare helt utan att han haft något motiv.”
Och det är ju här jag försöker förklara att det går att förstärka ett lag som dom säger men ändå placera oss längre ner i tabellen.

När det kommer till Wennerholm är det ju inte konstigt att ingen tar illa upp, han är ju inte relevant längre och allt han skriver blir ju raka motsatsen i princip. Bortsett från karlin är han nog den största anledningen till vår placering ifjol, haha.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det gäller väl ofta tipsen i våra mediekanaler, först ett långt resonemang angående plus och minus sedan kommer placeringen som inte har någon koppling till det som sagts.
Kommentera