1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717369

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Winberg. Gillar verkligen hans profil. Vad jag sett av honom verkar han ha en bra karaktär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Ja, man har fått uppfattningen att MoDo scoutar personligheten hos de spelare man värvar oerhört noggrannt när man hinner. Det är väl lite senare värvningar som Hutsko och Halloran där jag varit lite mer frågande till den biten.
Jag tror att det varit en viktig del i att laget alltid sägs "överprestera" sett till individuell spelarkompetens.

Själv är jag nyfiken på Bernhardt. Jag är helt övertygad om att det finns mycket mer att plocka ut ur killen, men att han har lite speciell personlighet. Samma typ av obryddhed som jag tycker Timander hade. I intervjuer efter en period är det nästan som att han precis glömt vad som hände de senaste 40 minutrarna.
Timander är lite av en legend. Killen som blev "bänkad" under träning och fick gå för att byta om för att han missade för många passningar på raken.
Han var också på listan över de bästa spelarna Harald tränat (förutom lockoutade) genom åren. Där fanns även Susse, Stefan Liv, Jörgen Jönsson och Johan Davidsson.Minns inte den sista backen på den listan.

Så en riktigt bra start för Bernhardt där pucken sitter i kryllan och han får ordning på försvarsspelet och vilka marginaler han ska spela med.
Kommentera