1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

491131 inlägg · 4083 ämnen

Inlägg #2717447

Sv: Apropå ingenting...
Rip Kirby: Vi haft inte Ullmark i mål när vi åkte ur, för då hade vi aldrig åkt ur.
Vi hade en rätt dålig Reideborn och en lika dålig, kanske sämre Bjurö.
Nylander spelade väl inte med oss den säsongen. Tror du blandar ihop några år nu.

Sen Victor var väl typ 18år. Att vi hade VickeO, Possler och Emil P i toppen av interna poängligan säger väl egentligen rätt mycket om det laget, dom var ju bara barn allihop. De tunga värvningar presterade sådär milt sagt...
Filppula var dock magnifik. I sin ensamhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: bjurö/reideborn är det SÄMSTA målvaktsparet vi haft i högsta ligan, kanske det sämsta målvaktsparet något lag någonsin haft.
Supportrarna skrek sedan oktober att dom håller inte men Svartvadet höll igen börsen och skulle vilja påstå att vi aldrig agerade var en direkt orsak till degradering.

Visst , enskilda målvakter har varit sämre, morisson etc. Men detta är som sagt det sämsta paret som fått förtroende en hel säsong.

Obegripligt agerande.

Tack för guldet svartvadet, men som sportchef var du helt oduglig.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Jag förstår. Men samtidigt säger Eliteprospects något annat. Nu menar jag inte att sajten är den enda sanningssägaren, men eftersom den ändå finns som ett sökbart resultat tror man ju ändå på det.

Enligt EP spelade Nylander 21 matcher just den säsongen, där han gjorde 8 mål och 12 assist. Ullmark står noterad för 35 matcher, med 0,95 i SV%. Men det kanske inte stämmer.

Nu när jag hittar match 7 mot Leksand på Youtube ser jag att varken Ullmark eller Nylander finns med i rostern. Var det tillfälliga lån som försvann mitt under säsongen?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kul liten ytterligare inblick från när LP blev vald av Anaheim. Sportchefen där kan behöva jobba lite mer på uttalet av MoDo.
Kommentera