1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492183 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717485

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jo, men Theo gjorde mest poäng per match I der dysfunktionella Västervik så länge han var där. Anton Svensson var väl det bästa han hade bredvid sig, medan Westerheim fick draghjälp av sina två bättre yttrar i Mora. Och att Westerheim bänkades när man gick ned på fiolk är väl också ett tecken.

Dessutom avslutade Theo riktigt bra med oss. Den kedjan var väldigt bra i slutet av säsongen, även om hans yttrar var Olsson och OP. Inga stjärnor direkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Hur ofta går spelare från Västervik till SHL? Låg nivå, svårt att göra utan att mellanlanda i typ Mora, men bra gjort om Jacobsson lyckas med den saken.

Norge-kedjan var spektakulärt bra i en del matcher och Vesterheim framstår som någon som skulle kunna göra det bra i fjärde, börja där nere för att stegvis bli bättre. Tror däremot inte han kommer spela högt upp i Malmö redan 24/25 som de spekulerade lite i under podden, men samtidigt är det alltid svårt att säga hur så unga spelare utvecklas. Steget från Mora till SHL är givetvis mindre än steget från Västervik till SHL.

Rent krasst kommer konkurrensen bland centrarna att minska ganska drastiskt om Malmö misslyckas med experimentet att sätta Haapala där. Att Vesterheim kan klättra i hierarkin under säsongens gång bygger väl lite på att man samtidigt driver tesen att Haapala kommer hamna på kanten så småningom.
Kommentera