1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492182 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717490

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jacobsson var utlånad förra säsongen för att han skulle kunna ta plats denna säsongen. Det var planen. Sedan blev han inlånad under hösten två matcher och gjorde det bra, och under sluttampen av serien. Då var han en väldigt frisk fläkt i kedjan som var en stor anledning till att vi höll oss kvar. Baserat på de prestationerna ska han vara redo att vara ordinarie i laguppställningen denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jo, fyra poäng sista sju matcherna på en center i fjärdekedjan utan speltid i power play är helt ok för Theo i SHL. Han var även spelmässigt riktigt bra på och lyfte fjärdekedjan väldigt mycket.

Theo är draftad, vilket Vesterheim är ensam om i Moras juniorkedja att inte vara.Ingen garanti såklart, men säger litegrand om potential.

Jag tycker Theo skulle kunna centra en tredje baserat på det han visade på slutet. Inför förra säsongen däremot var det väl ingen som trodde att han skulle bli aktuell, men han var ju Västerviks klart viktigaste spelare tills han kallades hem. Han tog rejäla kliv under sommaren kändes det som.
Kommentera