1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

499704 inlägg · 4093 ämnen

Inlägg #2717573

Sv: Apropå ingenting...
Jugge: Snarare att JFK berör er så pass att ni borde skaffa en privat forumdel så vi andra slipper kolla på.

Tycker vi ska kunna diskutera andra lags värvningar i vår bok utan att det ska komma 14st riddare i skitig rustning till försvar och skita nere hela forumet en vecka...

Sen är det ju rätt jävla superyppenbart att JFK skriver på ett sätt för att medvetet provocera er. Vilket ni inte verkar se...
Tycker det är kul när det tjafsas lite, men det är ju samma sak varje gång nu. Lite tröttsamt.
Ska ni fortsätta såhär så tycker jag ni kan göra det i ett eget forum. Kalla det JFK och hans guldpojkar eller vad ni vill...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Skulle vi Brynäsare börja diskutera era trötta värvningar (utöver Jasek) i Brynäsboken ska du se att ett gäng modoiter skulle rycka ut i försvar… The door swings both ways… Tittar vi lite bak i tiden så är det betydligt fler modoiter i Brynäsboken än tvärtom.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: "Tycker vi ska kunna diskutera andra lags värvningar i vår bok utan att det ska komma 14st riddare i skitig rustning till försvar och skita nere hela forumet en vecka..."

Jag gillar högt i tak och att motståndare ska kunna diskutera våra värvningar i fred. Men om du kikar in i Brynäsboken så ser du att det har ramlat in försvarsbenägna modoiter där också när vi har diskuterat era värvningar.

Du kommer även se inlägg från brynäsare som säger samma sak om modoiterna som du sa nu om brynäsare.

Tror det blir svårt att undvika när somliga går igång på att trolla och provocera och vissa är lättprovocerade. Notera att det gäller alltså bägge böckerna och att jag inte är ute efter att kasta skit på någon särskild här.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Nu brukar jag personligen undvika att skriva i Modoboken. Men du är lite snett ute, det är modoiter som har för vana att invadera brynäsboken, t o m sett några skryta om sina "tuffa" avstängningar sen.

Patetiskt. Så sluta kasta sten i glashus.
Kommentera