1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717771

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Södergran måste hitta tillbaka till slutspelsgranen. Han är duktig på att transportera pucken än, men som du säger, skulle behöva hända mer på avsluten..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Elysium: Södergran skulle realistiskt kunna bli en ny Eklind. Han har storleken men måste bli mer oöm och acceptera den rollen. Om han inte utvecklas den här säsongen drar han säkert vidare till typ Luleå och gör succé
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Frågade chatgpt hur det går i årets säsong. Den presenterade två nygamla spelare som jag ger Hinken beröm att han har kunnat hålla hemligt men som jag tror hade kunnat funka i en andrakedja. Här är AI:s tippning på hur det går i SHL. Tippningen går ju inte att ifrågasätta då både Brynäs och Timrå tippas nedanför MoDo.. ;-)
För säsongen 2024/2025 ser MoDo Hockeys chanser i SHL lovande ut. Med en stabil trupp som inkluderar nya värvningar som Ludwig Byström från Nürnberg Ice Tigers och Paul LaDue från Bridgeport Islanders, samt spelare som Jonathan Johnson och Patrik Karlkvist, har laget en bra blandning av erfarenhet och talang. MoDo har en möjlighet att förbättra sin position från förra säsongen och potentiellt nå slutspel.
### Prognos för SHL 2024/2025
1. **Skellefteå AIK**
2. **Frölunda HC**
3. **Växjö Lakers**
4. **Luleå HF**
5. **Rögle BK**
6. **Färjestad BK**
7. **Örebro HK**
8. **Leksands IF**
9. **Linköping HC**
10. **HV71**
11. **MoDo Hockey**
12. **Timrå IK**
13. **Brynäs IF**
14. **Malmö Redhawks**
Denna prognos är baserad på lagens nuvarande trupper och prestationer i tidigare säsonger.
Intern poängliga i MoDo
För den interna poängligan i MoDo säsongen 2024/2025, är Jonathan Johnson en stark kandidat. Han har visat konsekvent bra prestationer och är en av lagets nyckelspelare. Patrik Karlkvist är också en spelare att hålla ett öga på, med sin förmåga att producera poäng och sitt starka offensiva spel.nnMoDo har en spännande säsong framför sig och med rätt utveckling kan de göra ett markant avtryck i SHL denna säsong.nnFör mer detaljer om trupperna kan du besöka [Elite Prospects](www.eliteprospects.com) [oai_citation:1,MoDo Hockey - Roster, News, Stats & more](www.eliteprospects.com/team/9/modo-hockey) [oai_citation:2,Frölunda HC - Roster, News, Stats & more](www.eliteprospects.com/team/12/frolunda-hc) [oai_citation:3,Brynäs IF - Roster, News, Stats & more](www.eliteprospects.com/team/2/brynas-if).
Kommentera