1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2717813

Sv: Apropå ingenting...
Zource: Han hade kunnat vara så mycket mer bidragande om han hade haft tillräckligt bra skills att göra mål lite oftare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Jag har knappast funderat klart, men nog känns det som att vi har en hygglig chans att gå till slutspel. Laget är helt klart bredare och bör klara skador. Vi har en bra åldersstruktur där nästan alla bärande spelare rimligen kan ta ett kliv till nu när de blivit varma i SHL-kläderna.

Flera såsom Theo J, Theo N, Lucas P, Woods, Bernhardt, Berg och Norén har förhoppningsvis en fin utvecklingskurva.

Kort sagt så tycker jag det ser bra ut. Efter att ha hört konkurrenternas fans analyser så inser jag att vi har en bra chans på slutspel, även om att undvika kval bör vara målet. Det vore dumheter att ha hybrisen att förvänta sig slutspel.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Klarar vi oss kvar 24/25 tror jag att vi kan börja gå för guldet 25/26. Det finns bra utväxling i nuvarande trupp och många intressanta namn som kan komma till, sen är det bara att kopiera Växjös spelsystem.

Det är många kontrakt som går ut 24/25 och Hinken får välja fritt under nästkommande säsong vilka som ska få förlängning.

Hinken är riktigt smart med sina kontrakt till skillnad från en annan som spelade med #39 på ryggen. Det enda misstaget var att han var lite för snabb med att förlänga med Södergran. Skulle väntat tills efter jul. Hoppas bara han inte kostar allt för mycket.
Kommentera