1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718023

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Djurgården är klara favoriter. Sen Oskarshamn sen Karlskoga. Lövens säsong avgörs mycket hur jämn man är i serien. En svag grundserie igen och det kan bli respas tidigt om man stöter på DIF i kvart eller semi igen.

Västerås med en mer Svensk satsning är smygintressant med.

SSK utan Videll & Ericsson & AIK med Åkerblom tror jag inte på. Mora behöver nog ett år på sig att spela in alla nya. Kommer säkert slå alla lag i grundserien och pressa typ DIF i en kvart men ändå åka med tre uddamålsförluster och 1-4 i matcher.

1. DIF
2. Oskarshamn
3. Karlskoga
4. Västerås
5. Löven
6. SSK
7. Mora
8. AIK
9. Nybro
10. Kalmar
11. Almtuna
12. Östersund
13. Tingsryd
14. Vimmerby
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: ni ska ju upp! Fixa till er ekonomi och skaffa ny arena dock. Ni ska vara en stabil slagpåse i SHL som alltid hamnar på kval eller tolva
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Greg P: Jag tycker att det är vanskligt med bara Hellkvist och helt orutinerade Rahimi. Hellkvist är sjukt bra på att driva en grupp, men är sämre taktiskt och han har generellt haft lite jobbigt att sköta om sig själv med tanke på sjukdomen. Skulle han behöva ta en time out är det verkligen inte som i Leksand där två personer kan ta över (som Challe*2), utan helt plötsligt står Rahimi själv.

Men, ni kommer bli giftiga för Hellkvist är oerhört bra på att plocka ut det mesta ur spelare. En annan sak är att han kommer att ge toppkedjan sjukt många minuter för han går rätt hårt på manskapet.
Kommentera