1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718934

Sv: Apropå ingenting...
erjo: I den senaste länken står det att han ”considered Saginaw” just för att möjligheten att åka över alltid finns. Spelarna kan alltid bryta kontrakten om de vill oavsett klausuler hit och dit, precis som Westfält och Hellkvist gjorde. Så är verkligheten dessvärre. Dock är det så att Anaheim inte bara kan kalla över honom hursomhelst utan att LP/agenten är med på det
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: att han överväger att acceptera på ett personligt kontrakt har inget att göra med ifall han kan bryta med Modo eller om Modo kommer släppa honom. Att Anaheim äger rättigheterna har heller inget att göra med saken eftersom han gick i andra rundan av draften. Hade han gått i första så hade verkligheten var annan.
Att du säger att agenten och spelar kan bryta kontraktet för att han ska spela i juniorligan är ju falskt, såvida han inte skrivit in en klausul för det vilket låter helt osannolikt.

Westfält är ju en helt annan sak eftersom spelare alltid kan gå från allsvenskan till SHL.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: Just LP känns extremt osannolikt att bryta mot sådant. Ok om Hellkvist eller Kenttä (Han fick väl en VVIK spelare att gå till Norge och ångra sig) gör det, men jag ser inte LP agera så. Någonsin. Han verkar vara en riktig svärmorsdröm.
Kommentera