1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718946

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Du verkar helt snurrig nu. Hur säger jag emot mig själv genom att säga att det är upp till spelaren och samtidigt säga att de måste gå till sportchefen att säga till om det? Det är självklart att man går till sportchefen och berättar att man vill bryta kontraktet för att det ska brytas. Vill sportchefen sedan tvinga kvar spelaren blir det dålig stämning, alltså en tvist. De går ju inte att spela en kille som ska sura, då hamnar de på läktaren och då är det ingen mening att behålla dem. Det är ett bevis på att bollen ligger hos spelaren. Utan hockeyspelare skulle det inte finnas något hockeyspel så i grund och botten är sportchefen rätt bakbunden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: om en part (spelaren) måste gå till den andra parten (chefen) och be om lov att bryta kontraktet så ligger väll inte bollen hos den första parten (spelaren)? Förstår du inte det själv så vet jag inte hur jag ska förklara på ett sätt så du förstår.
När den kontakten sedan är gjord så ska sportchefen ta ett beslut hur han vill göra (återigen ett bevis på att han bestämmer).
Om LP/annan spelare som inte har en bärande roll/hög lön sedan väljer att sätta sig på läktaren så vore det ju ett mer korkat beslut från honom än det vore för hinken att tvinga honom kvar. SPECIELT en ung relativt lovande spelare som vi väll får säga att LP ändå är.

Så nej makten ligger inte hos spelaren och definitivt inte hos någon agent.
Kommentera