1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718953

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Ingen sportchef i dag skulle hindra en ung spelare från att byta klubb, för att ingen sportchef är dum nog att framkalla dålig stämning och dåliga relationer mellan ledare och spelare. Därtill är det bara för spelaren att säga till om att de inte trivs och vill bort. De skulle lika gärna bara kunna säga att de är pga personliga orsaker. Om du vill kalla det för att spelaren inte har någon makt får det stå för dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: ” Ingen sportchef i dag skulle hindra en ung spelare från att byta klubb, för att ingen sportchef är dum nog att framkalla dålig stämning och dåliga relationer mellan ledare och spelare”
Kan lova att om en sportchef skulle säga nej för att man räknat in en spelare och man inte har möjlighet att plocka in en vettig ersättare så skulle ingen spelare i LP’s sits välja att sätta sig på läktaren eller bråka sig bort och skapa sig ett dåligt rykte. Speciellt inte hos en sportchef som hinken som har dom kontakterna han har borta i Nordamerika.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: du förstår fortfarande inte? Vad en sportchef VÄLJER att göra och vad en sportchef MÅSTE göra är två helt olika saker.
Kommentera