1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492440 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2718959

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan: det är exakt det diskussionen handlar om. Du säger att all makt ligger hos spelaren medans jag försöker förklara på ett så enkelt sätt som möjligt att ingen makt ligger hos spelaren utan det är alltid sportchefen som har sista ordet/makten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Du försöker ju bara förklara en ointressant självklarhet: att en SC alltid har sista ordet, om denne nu är så korkad att han ex vill tvinga en spelare att stanna kvar mot dennes vilja.
Rödluvan försöker tala om för dig hur det fungerar i verkligheten, för båda parters bästa när en spelare under kontrakt (av olika anledningar) vill bryta kontraktet.

Mao: i slutändan blir det spelaren som i praktiken kommer att ha all makt/sista ordet.
Att SC sen och mer eller mindre enbart i teorin alltid har sista ordet, blir därför enbart ett ointressant påpekande.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Och du har helt missat att det jag försökt förklara är att verkligheten är idag, trots att sportchefen har makten hit och dit, att det inte är fungerande att tvinga kvar en spelare om de uttrycker en vilja att gå vidare. I många fall kan det gå bra att tvinga kvar en spelare, men den risken vill man inte ta. Du pratar bara efter roller och jag efter rimlighet. Nu kommer jag avsluta denna diskussion då jag tycker jag fått fram min poäng.
Kommentera