1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2719454

Sv: Apropå ingenting...
En lärdom jag har dragit på senaste, är att Mattias Persson var en stor guldklimp på Allehanda. Nåja Pelle Hägglund är helt okej han med. Men ÄR INTE ALLS lika driven och har inte samma glöd för hockey som MP. Att Allehandas sportredaktion skulle få en dip var väntat, och mina förväntningar efter MP var låga men FÖR I HELVETE GUBBAR. Överväger nu efter träningsrapporten idag att säga upp min prenumeration.

Sen Pelle Hägglund vill jag inte alls kasta under bussen. Han har ändå ett övergripande ansvar att rapportera kring sporten i Övik med omnejd. Och har flera års erfarenhet. Och kan otroligt mycket mer om journalistik en alla i detta forum tillsammans. Och är inte alls lika nischad på hockey som MP. Ludvig Rönnqvist har på riktigt haft jobbet 1 månad och jag är nog själv inte den barskaste av människor, så jag vill ej kasta honom som yrkesman under bussen heller. Men sportredaktionen på ÖA har blivit betydligt sämre i rapporteringar kring MoDo. Inga avslöjanden kring värvningar, ingen intervju med Norlinder om hans situation.

Som konsument Hade jag önskat ÖA hade varit tydlig med att rekrytera någon som har kompetensområden inom avslöjanden och har ett brett kontaktnät med agenter. Sen är det inte särskilt rättvist att fylla den bästa lokalsport-reporterns skor. Och jag förväntar mig inte att han är lika dedikerad som MP. Så jag ger Ludvig en chans innan motorsågen kommer fram, men då måste han som alla andra visa framfötterna!

Sov sött o ha de gött!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wesslan: Ludvig jobbar bara extra han är student men tycker han gör bra ifrån sig. Är Viktor Svensson som är MPs ersättare, där känns det inte alls bra faktiskt
Kommentera