1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720236

Sv: Apropå ingenting...
TIK_TIK: Att du har full förståelse är en sak, det faktum att personen överförde sitt lidande till dig och andra är likväl egoistiskt.

Precis som att jag kan förstå att en missbrukare gör dumheter i jakten på rus, men det gör inte handlingen acceptabel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag antar att du varit med om något tragiskt som får dig att känna sådär. Jag hoppas att det blir bättre för dig i framtiden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag har levt men människor med psykisk ohälsa, jag kan hålla med om att dem är OTROLIGT självupptagna och egocentriska. Så är det, men det är också jävigt synd om dem. Jag har själv haft depression i en jobbig period i mitt liv. Man mår otroligt dåligt och pga detta blir man en människa som inte är lätt att leva med.

Det är ofantligt sorgligt för de personer som lämnas kvar efter ett självmord men tänk, hur dåligt man måste må för att inte bara fundera på självmord, utan också genomföra det. Ja, man orsakar enorm sorg på sina medmänniskor när man begår självmord. Men samtidigt så måste man se hur förjävla, otroligt dåligt man mår om man begår en sådan handling. Ena behöver inte utesluta det andra.
Jag känner stor empati för hans lillebror och resten av familjen, men även för han som inte finns mer. Ens empati behöver inte välja sidor i det här fallet.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: ....finns du på riktigt eller är du en vääldigt dåligt kalibrerad AI-produkt?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Den personen hade mitt godkännande på att överföra hennes lidande. Det kallas: medmänsklighet.
Kommentera