1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720564

Sv: Apropå ingenting...
Byss: Kan det vara Winberg ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Winberg är han med mörkt hår och Jasek med ljust.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Smurfen: Lite gulligt och förmodligen det tydligaste beviset för hur barnsliga Lövens fans är.
Green Devils publicerar alltså:
"En stor del av vår historia och identitet grundar sig i rivaliteten med Skellefteå och vi anser att den är viktig att bevara. Dessvärre har Björklöven och Skellefteå sedan år tillbaka valt att samarbeta och att genom träningsmatcher profitera på rivaliteten ekonomiskt", står det att läsa i ett uttalande från styrelsen.

"Då rivaliteten grundar sig i identitet och historia är den oavhängig serietillhörighet. Att spela betydelselösa matcher som grundar sig i ett samarbete klubbarna emellan anser vi urholkar rivaliteten och är något vi tar avstånd ifrån. Dessa matcher bör inte spelas."

De flesta kommer nog inte ens ihåg att de spelat i samma serie. Många SAIKare verkar helt obrydda kring varför lillebror håller på att låtsas som det vore någon rivalitet mellan två lag som inte varit i samma serie på 18 år.

Än mer patetiskt blir det när man tänker sig skrota en match där man normalt har fullsatt när klubben backar 8,5 miljoner. Bryr man sig så lite om klubben och så mycket om sina små stukade egon som inte klarar av att se SAIK dominera i en serie ovanför???
Kommentera