1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492468 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721059

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Har börjat lyssna på Rinkside igen. Tyvärr är det genomgång per lag i SHL, vilket inte intresserar mig så mycket. Dock har jag lyssnat och gällande Skellefteå verkar ingen inne på att Brandsegg Nygård ska spela center, utan man listar fem andra alternativ med Forsfjäll och Lindström som fjärdecenter-alternativ.

Norrmannen verkar inte hamna i förstakedjan, utan under försäsongen är det Hugg och Heikinen som spelat på sidorna av Oskar Lindberg.

Föga förvånande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Har faktiskt missat eller lyckats förtränga att frölunda värvat Cederqvist, även om jag tycker den sortens spelare är ligans mest överskattade, dvs spelare som gör en halvbra säsong och sedan får NHL-kontrakt som man sedan tvingas betala en topplön för att få hem.

Lite som Andreasson som gjorde en bra säsong tillsammans med Omark men som inte alls kommit upp i samma nivå efter det.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Skellefteå har väl aldrig jobbat med hierarkiska kedjor. Verkar som att Brandsegg får spela med bröderna Johnson, och de som spelare är väl en bättre omgivning än Heikkinen, Hugg och Vuollet. Alla är dock inne på att Brandsegg får en väldigt stor roll denna säsongen. Dessutom testar man mest olika kedjor under försäsong.
Kommentera