1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721453

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Bra intervju med Hinken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Saxat från intervjun med Henrik Gradin igår:

"Det är vår klara målsättning i år att hänga kvar, men sen vill vi förstås gå till slutspel. Jag och Mattias Karlin har försökt jobba i treårsplaner hela tiden, och vår plan har varit att hålla oss kvar den här säsongen. Jag tycker att vi och fansen på sikt ska kunna kräva att MoDo ska vara ett stabilt SHL-lag som ska vara i slutspel varje år oavsett om det är genom att komma topp sex eller att komma tia och gå genom play-in, och vi gör det gärna även i år."
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ska bli mycket spännande att se matchen på onsdag!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: klokt att ha som målsättning att undvika kval i år igen, tror det är något att ha med sig som supporter under säsong
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kan också tipsa om att den allsvenska podden Rinkside kör en genomgång med alla SHL-lag under Lars Lindbergs ledning. Ham poddar tillsammans med någon lokal profil med koll på laget. Hittills finns FBK, SAIK och Frölunda. SAIK-killen som också är reporter på lokaltidningen verkar ha väldigt svårt att bestämma sig. Frölundasnubben är för mig oerhört störig att lyssna på, men det blir ändå rätt intressanta program.
Idag kom Örebro som förhoppningsvis är ett lag vi kan hålla bakom oss...
Kommentera