1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492468 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2721507

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det är jobbigt när det går dåligt oavsett om man är en storklubb som tex HV. Givetvis kommer Jantelagens riddare att häckla mer om man har haft en hög målsättning - men det är ju egentligen deras problem att de agerar på det sättet. Det är inte hugget i sten att man alltid måste bry sig vad andra tycker, förutom medlemmarna som ju äger föreningen.

Och att ha en kortsiktig målsättning är ju inte samma sak som en långsiktig vision. Den kortsiktiga målsättningen, som du väl syftar på med HV, bör vara realistisk.

En långsiktig vision bör också vara realistisk men det finns ingen anledning till att en förening som HV inte skulle kunna bli ett topplag på sikt. De har varit där förut och har lika bra förutsättningar nu som då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: FBK har alltså varit topp fyra två gånger de senaste fyra åren. De andra två åren sexa och åtta. Det rikaste laget i ligan klarar inte i närheten av att vara ett stabilt topp fyra lag, men däremot ska ni som varit mest i botten sedan finalen med Bulan ha det som vision? Campese igen alltså.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja:

"En långsiktig vision bör också vara realistisk...."

Vad tycker du om Campeses vision, var den realistisk eller är det bara jantelag att häckla den?

"Fyra SM-guld, dubbla klubbens totala omsättning och ett publiksnitt på 7000 åskådare/match. Det är visionen Brynäs har inom en tio års-period"
Kommentera