1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492548 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2721914

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Jag tror att Timrå kommer överraska positivt under säsongsinledningen. Likt mot Modo förra säsongen kommer motståndarna att ha problem första matchen för att därefter anpassa sig taktiskt inför den den andra. Frågan är om de kommer lyckas bemästra Timrå likt de bemästrade Modo, men Jokinen verkar också bli en frisk fläkt i SHL. Kul med nya influenser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Jo, vi fick justera, men avslutade med 20 poäng sista 12 matcherna. Många säger att det var vår inledning som räddade oss, men det är långt ifrån hela sanningen. Det är från avslutningen Karlin jobbat med de andra tränarna för att fortsätta bygga på de förändringar spelmässigt som gav oss så pass bra avslutning.

Ja, Timrå kan bli svåra inledningsvis, men vi hade också lite underskattning på vår sida. Timrå kommer inte få samma fördel där. Är Emil Pettersson och Dahlén verkligen den spelartypen som krävs? Jag förutsätter att de sätter ihop Lander med Hållander och Wedin.

Ni har ett på papperet offensivt viktad lag och vill spela väldigt offensivt antar jag. Kan bli tufft det också.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Timrå kommer dyka rätt ner i källaren när Jokinens presspel slutar funka. Med 3 matcher i veckan kommer de inte orka åka i full kareta hela tiden som han vill.
Kommentera