1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2722283

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
hk:

Attityd straffar: visst. Straffar är i viss mån ett lotteri. men jag hatar när man inte tar det på största allvar, ALLTID! Många verkar ta en straff som en lek där det gäller att hitta det mest fantasifulla konstverket och efter en miss så ser man ut att tycka att "jaja, men det kunde ha gått". Å så smilar man åt sitt eget misslyckade (kanske avgörande målet). Jag vill bara se extrem besvikelse att man inte gjorde mål. Det andra bevisar att man köpt att en straff bara är en straff. att man inte förstår värdet. Man måste ha attityd på straffar. - ALLTID!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
NuMo: I en träningsmatch kan jag nog köpa om man försöker något nytt och råkar kosta på sig ett skratt när det går på tok. :-)

Men seger! Roligare än förlust är väl största analysen. :-)
Sen håller jag med att Ranta är ett "problem". Han är 1a lina skicklig helt klart. Men är hopplös att ha i en kedja där fler vill ha pucken.
Samtidigt så skulle han få det att klicka med någon och han börjar utnyttja en medspelare så har vi kanske seriens bästa spelare, jag hävdar att han har den kapaciteten. Så drömmen vore ju om han magisk klickade med Jeppe och Jasek. Men tyvärr är det nog så att han är i SHL av en anledning och vi får leva med hans brister och dra nytta av hans oerhörda styrkor. :-)
Kommentera