1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495664 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2722482

Sv: Apropå ingenting...
Rödluvan:
Tycker jakten på Viktor går till överdrift. Först klagomål på att det inte kommer artiklar om MoDo. Skulle gissa att hans arbete med MoDo skulle påbörjas vid vår återsamling. Sen när artiklar kommer så är det fel på hans stavning, ok han är inget språkligt geni och kan störa mig på att han använder ord som ”spekulering” och ”vilning”. Tycker podden är helt ok en annat angreppssätt än Mattias, skulle säga att det yrkesmässiga självförtroendet nog är sämre. Men så mkt sämre än Mattias tycker jag inte att han är om han nu ens är sämre.

Jag tycker hans första 15 med Pelle H där ställer frågor och lyfter fram Pelle är bra. Pelle har dessutom gjort lite efterforskningar som han delar med sig vilket blev rätt lyckat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Klagandet på att det inte kom några artiklar tycker jag var när vi inte hade någon ersättare till Mattias ännu. Självklart ska man inte klaga för klagandets skull, Svensson har legat i hyfsat bra på senaste med spelarintervjuer i och han gör sitt bästa i podden. Är man ny är det alltid svårt i början. Jag står dock fast vid att är man journalist bör det komma på posten att man kan stava riktigt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Skall det inte klagas för klagande skull 🤔
Kommentera