1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492542 inlägg · 4085 ämnen

Inlägg #2722710

Sv: MoDo Hockey - Juniortråden
J F K: Fyra norrmän (inklusive Skröder då) finns bland juniorerna numera. Hugo är en spännande offensiv back men väldigt liten och ganska lätt, kan göra det svårt att ta plats i A-laget och minskar även risken att bli draftad högt ganska avsevärt. Med Zetterberg såg man att det knappt spelar roll vilken talang spelaren har så länge denne inte har storleken.

Gästrin har sett sanslöst bra ut i både Hlinka och i början med J20. Tror starkt på att vi får se en debut där denna säsongen. Att vara tidigt utvecklad och ”inte kunna bibehåll försprånget” inom juniorhockey är något man inte brukar höra om och som jag inte riktigt tror på, då de spelarna som är bättre oftast har kvalitéer som växer lite på träd. Skulle han ”tappa försprånget” beror det nog på skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Juniortråden
Rödluvan: Jag har sett det massor av gånger på juniorsidan. Tar du Foppa så var väldigt många i Övik mot att han skulle spela i första landslagstruppen då han hade så svag skridskoåkning och fysik. På ett par år så fick han muskler och blev helt given. Jag har sett andra, såsom Karlin som var tv-puckens bästa forward, men där han senare inte visade sig vara riktigt så stor talang som alla trodde. Han var väldigt tidigt utvecklad och hade ett stort försprång.
Kommentera

Sv: MoDo Hockey - Juniortråden
Rödluvan:
Kul att vi har både Lucas P och Milton som toppar i varsin kull.
Kommentera