1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494274 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2722744

Sv: MoDo Hockey - Juniortråden
Gavelo: Henrik Eriksson, spelade han i AIK Hockey Härnösand, Antjärn eller vad de hette?
Med tanke på att Karlin fick pris som tv-puckens bästa forward så var det nog andra som tyckte att Mattias var rätt bra också.

Just känslan att det är en man som spelar mot pojkar är det jag tänker på. De som gått igenom puberteten och fått helt andra muskler. Nu kanske de flesta passerat det när de fyller 18, men vissa är väldigt sena i utvecklingen. Sedan finns det andra som växer väldigt mycket ganska sent i ungdomsåren, vilket gör att det kan ta tid innan de fått ordning på koordinationen.

Lite kul med 79-årgången. Från Norrland gick två lag vidare till SM. Det blev MoDo och just Antjärn till de andra landskapens stora förtret. Året efter fick bara ett lag per landskap vara med i det där, så Medelpad, Norrbotten och Västerbotten slapp skämmas. Jämtland däremot har nog aldrig haft ett lag som gått till SM slutspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey - Juniortråden
J F K: Det stämmer, Han Började i Älgarna som sedermera blev Antjärn och som sen väl blev Aik Härnösand, vet att Murberget hockey slog sig ihop med Älgarna rätt tidigt också.

Lite kuriosa, från den/de laget kom Klas Östman (nu Lhc) Andreas Byström (f.d Rögle) Per styf (känner vi till) och Henrik Eriksson, alla spelade för älgarna runt 93/94 innan det blev Antjärn
Kommentera