1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495255 inlägg · 4088 ämnen

Inlägg #2723211

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
BobbyG: Det finns såklart en poäng i att få Ranta att passa in med Jasek och Olofsson. Han har egenskaper som få andra i hela SHL (jämförelsen med Kopacka är som att jämföra Djoos med Norén dock), men är svår att spela med då han år dålig på att titta upp och passa. Brett pekade på Björka som också var svår fast av andra orsaker då Björka tappade mycket puck där Ranta aldrig tapper eller släpper den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: det som är mest provocerande är nästan alla som skriver att ”han försökte hitta spelare-x flera gånger!”. Att han försöker hitta en medspelare nån enstaka gång och lyckas ännu mer sällan är ju en riktigt klen tröst.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Inte riktigt som att jämföra Djoos med Norén. Djoos är en mycket mer meriterad spelare än Ranta och Kopacka levererade mycket bättre än Norén i Hockeyallsvenskan. Håller dock med om att Ranta måste betraktas som klart bättre än Kopacka tills motsatsen är bevisad.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Jag skulle vilja se Ranta med två yngre spelare som är mer van vid denna typ av spelare i juniorhockeyn. Vad tror alla kloka här inne? Skulle Theo Jakobsson och LP kunna gnistra tillsammans med Ranta?
Kommentera