1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2723693

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Lägg av blir ju direkt löjligt...

Ingen hejar på löven.
Skämt å sido det är omöjligt att tippa en tabell på förhand, kommer alltid vara minst ett lag som överraskar alla och ett som underpresterar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
SPOODI: Man blir ju imponerad över logiken ibland. Eller inte.
MoDo är helt klart bättre, men då alla andra lag också blivit bättre så kommer man hamna längre ned.
Örebro som kom före oss via målskillnad har blivit mycket sämre, men det är bra för dem så de bör komma före MoDo.

Jag tror det skaver att vi presterade bättre än vad de tycker att vi borde sett till truppen ifjol (och tydligen i förfjol och året innan dess), så vi borde inte kunna upprepa succén. Det hade varit lite snyggare om man funderat på varför MoDo tre år på raken överpresterat ganska rejält sett till hur S&S anser man borde vara sett till spelare för spelare.
Man skulle kunna dra slutsatsen att det kanske beror på leadarteamet, som är sammansvetsade och är väldigt skickliga, men de är lite för ytliga för lite djupare analyser.

Sedan undrar jag om Malmö. 12 nya spelare där nästan alla måste överträffa sin förra säsong. I nästan alla andra fall skulle det vara någonting negativt att behöva bygga om truppen så rejält, men här är det bara spännande och intressant. Man ska ha en spelare som oftasst gått ytterforward som förstecenter. Som andrecenter blir det rätt ålderstigna Hanzl, som förmodligen passar bättre i ett bättre lag offensivt. Jag vet inte om Timrås fans skulle säga att han är som bäst i egen zon.
Kommentera