1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492372 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724265

Sv: Apropå ingenting...
Drog igång MoDo - Timrå matchen från förra säsongen när vi vann med 7-1. Jädrans vad gött man sovde efter att ha kollat på den.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
JoJo2613:

Lars måste ha glömt den matchen då han inte kunde komma ihåg att timrå blev utspelade i någon match förra säsongen.

Men ju mer man tänker på det desto mer inser man att Timrå är laget som kommer vara laget som ansluter sig till de nedre regionerna denna säsong, känns som alla parametrar finns där med ny tränare och en försvagad backsida.

Många experter som nog kommer fundera hur man inte kunde förutse det när alla tecken fanns där.

Jag håller med om att grundkapaciteten är hög med tanke på hur framtungt det är men har man någon grundstabilitet? Det ska väl vara om firma jj/juel som är räddningen i så fall.

Inte förvånad att timråfansen slänger Rindell under bussen (när lars frågat efter vitsord) då han fick hela hockeysverige att sluta ut bakom MoDo efter niederbach-gate, inkl. deras egna tränare och sportchef.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
JoJo2613: När man läser lite så är det ofta som om den inte hände och att MoDo inte tog sina 20 poäng sina sista 12 matcher. Jag får för mig att journalister oftast bara kommer ihåg vår positiva öppning på säsongen och färgas av det dåliga försvarsspelet, som vi faktiskt fick hyggligt ordning på illustrerat lite av Timrå-matchen då.

Sanny och de övriga på expressen snackar fortfarande om att vi måste spela som de sista 12 matcherna, men verkar tro att vi tänker gå tillbaka till spelet innan dess. Jag skulle säga att ledarna hittade flera nycklar och att det inte finns en chans att vi inte fortsätter på den vägen.
Kommentera