1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492374 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724270

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Något jag slås utav när jag lyssnar på Rinkside om HV, som för övrigt är väldigt bra tycker jag är att snubben höjer Chris Abbott till skyarna för att han år så noga osv.

När jag lyssnade på podden om Rögle var det precis tvärtom. Chris tog in spelare som Grégoire, utan att analysera att dennes dåliga skridskoåkning skulle bli ett problem. Chris chansade med värvningar som ingen annan skulle tagit in...

Det pratas också om att backsidan skulle bli så mycket bättre tack vare Blomqvist, samtidigt som statistiken gällande de underliggande siffrorna på AIK ifjol var väldigt dåliga gällande försvaret.

Chris och Blomqvist verkar ha charmat HV med fint snack. Lite Huras-varning på det där.

Men tillbaka till podden. Avsnittet med HV var bra med en nyanserad HV-expert. Att jag inte håller med honom i allt kan såklart bero på att jag har fel och han rätt, men det gör nästan det hela intressantare. Då han är ödmjuk i sin framtoning stör det inte med olika åsikter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:

Enligt Jönköpings-Posten ska Blomqvist ha blåst av gårdagens träning och "stormat ut", känns patetiskt på något vis.

När man hör och ser om dessa "management by perkele"-ledarskap från jokinen och blomqvist så blir man ju rätt sugen på att tippa dom i botten.

Sen må dichow överraska, men jag har svårt att se att det ska räcka till. Inte minst för att han är högerplockad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det är erkänt att Blomqvist är en mycket bra snackare. Han vet vad han ska trycka på för att framstå som en bra tränare.

Hans resultat visar dock att han inte kan sätta ett försvarsspel. Ändå ska det tydligen vara hans styrka enligt experterna.
Kommentera