1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724304

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Turkiska Tiken : Jo, det ska nog ses mest som en stor kursändring mot Ante och att det förmodligen är mer betydligt med anmärkningsvärt i Finland. Sedan kanske ni blir det lag som minst ofta backar hem.

Men, det är kul att det blir färre lag som väljer att backa hem och vänta.

Jag tycker det där med kravställan är lite av ett modeord överallt nuförtiden. Ingen saft och bullar:)
Det gäller att hitta rätt nivå bara. Vissa mår bra av det och vissa kan uppleva för hård press så de får problem att prestera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Ja, det där är ett problem på många företag också. Vissa blir mer produktiva av att sätta sina egna tider, jobba på valfri ort och ha minimalt med planeringsmöten. Andra behöver tydliga ramar och regler, behöver sitta på kontoret för att inte bli distraherade och mår bra av konstant uppföljning.

Min erfarenhet är att arbetsplatser fungerar bäst när man har en blandning av dessa individer, men risken finns alltid att oerfarna chefer blir osäkra och försöker stöpa alla i samma form.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Det känns som att vill man få en grupp som tränar hårt och tävlar i allt så är det inte tränaren som är viktigast utan de spelare man har i laget.

Dick Axelsson med Tuffe Uffe gav ju inte en slimmad spelare t.ex.
Medans man kunnat sätta in typ Macke Näslund i valfritt div 2 lag och han skulle köra stenhårt och seriöst i alla lägen
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Känns inte 7 gånger pengarna på Östersund lite högt med tanke på att Modo skulle ha 1 målvakt 4 backar och 9 forwards från j20? Känns på förhand som det kan bli en jämn match
Kommentera