1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492442 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2724564

Sv: Silly season
SPOODI: i slutändan är det hans egna prestationer som avgör om han blir en NHL-spelare eller inte, oavsett vart han spelar sin hockey 24/25. Det skulle vara kul om han gick till Modo, alltid roligare när spelare spelar i Sverige än i Nordamerika. Spännande att se vilken nivå han håller, han borde ju ha blivit en ”vuxnare” spelare mot för tiden i Frölunda (har inte sett honom alls i AHL).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: såklart men miljön där man spelar hockeyn kan ju vara helt avgörande i såna här lägen för hur man presterar. Framförallt för spelare som han, han måste ju våga släppa lös i sitt spel för att hans uppsidor ska komma till sin rätt.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: I Sverige skulle han få lättare att hitta självförtroende igen. Många gånger är klimatet hårdare på andra sidan och inte sällan år det viss politik i hur de matchar spelare. Om ett AHL-lag är farmarlag kan man övertygas spela vissa spelare som är mer intressanta för NHL-laget i större utsträckning osv. Framförallt kan det vara svårare för lite äldre spelare än de som är nyligen draftade.

I SHL kommer man spela den spelare man tycker är bäst för att vinna matchen. MoDo skulle dessutom förmodligen ha större tålamod med en sådan som Norlinder så han får chansen att hitta tillbaka till sitt spel.
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Både ja och nej funkar ju lite speciellt där borta men han har inte tagit chansen nej.
Kommentera