1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494691 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2725147

Sv: Apropå ingenting...
puffe: Sen till partyt, men hysteriskt kul att de glömde MoDos 7-1-kross mot Timrå i Rinkside. Ungefär som en narkoman som vägrar erkänna sitt beroende:

"Droger? Jag? Njää har testat någon gång men det är inget problem! Jag har aldrig tagit för mycket!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Nu talar jag enbart för mig själv, men skillnaden mellan Timråiter "generellt" och väldigt många Modoiter verkar vara att vi släppte den matchen, eller ska vi vara ärliga att säga den pinsamma nesan, så fort matchen tog slut.

Det finns ett liknande resultat säsongen 06/07 där ni drämmer till oss med 8-1. Såna här förluster går det inte att bli fast i. Du skulle ju kunna älta detta i dödagar men ändå bara få samma svar: Vi blev förnedrade, punkt.

Men i jämförelse satt förstås uttåget i slutspelet mot er samma säsong 06-07 i betydligt längre. Där kommer förstås värdet av matchen in i bilden. Det är slutspel - något man sett fram emot hela säsongen - och när allt då tar slut, ja, och på det sättet, och mot just Modo, klart som fan att det stannar kvar.

Men hade jag inte blivit påmind om det lovar jag dig att iallafall jag hade glömt bort just 7-1 matchen. Jag brukar aldrig komma ihåg specifika matcher och/eller resultat efter en lång säsong tagit slut. Det blir ju den totala känslan man tar med sig, oavsett om Timrå gjort eller släppt in en massa mål i en viss match.

När förväntningar tar slut dör iallafall något inom mig. Slutspel har ju alltid den effekten. Den lilla extra kryddan - varför det också heter slutspel. Either you make it, or you brake it. Förluster här smärtar alltid betydligt mer. Om det så är Per Svartvadet eller ett enormt forrmtoppat Rögle BK som orsakat uttåget spelar när man plågats färdigt i alla negativa tankar, igen om jag går till mig själv, en mindre roll.

Modo vill jag minnas var relativt överlägsna Leksand men lyckas ändå åka ur 15-16. Ni spöar Leksand med 7-1 i den femte matchen på hemmaplan. Är det någon härinne som ens minns det? Precis varför det inte är särskilt sunt med ältande i någon form. När en match är slut tar den slut, oavsett hur bra eller dåligt det gått.
Kommentera