1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494458 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2725173

Sv: Apropå ingenting...
Rip Kirby: Jag vet faktiskt inte vart du vill komma med det där. Vad var din poäng?

Gällande 2016 så var vi fullständigt överlägsna Leksand. Till och med leksingar har långt i efterhand tagit upp det med mig (de kanske ältar också).
Anledningen är snarast att resultatet var så anmärkningsvärt. Det är som 99 då vi var överlägsna mot Brynäs, men förlorade. Vi förlorade finalen 2000, men jag tror ingen MoDo-it kommer ihåg ett enda dyft från den finalserien. Jag vill minnas att vi förlorade helt rättvist mot DIF.
Vi förlorade väl någon finalserie mot FBK senare med Brithen som tränare, men den är lika förhöjd i dunkel. (fick googla mig till 2002)

Att vi kommer ihåg 2016 har inte i sig med ältande att göra skulle jag säga, utan snarare hur extremt och anmärkningsvärt det blev. Ungefär som man vet att England vann EM 1966 på en feldömd straff och USA OS-guld i hockey 1980.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: England vann VM -66 på ett feldömt mål av Geoff Hurst, ribba ner på mållinjen men dömdes inne.
Det var före VAR,s tid :-)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Danmark vann mot Japan efter förlängning igår, så det blir en direkt avgörande match mot Norge i kväll för att gå till OS.

True med assisst, medan Aagaard fortfarande är poänglös.

Goal! JPN 1 - 1 DEN (EQ)
#46 RONDBJERG Jonas scored for Denmark (Assisted by #11 TRUE Alexander and #40 KOCH Anders).
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Det var ett försök att sätta perspektiv på resultat i olika matcher och att det för mig som supporter finns ett större värde i att sammanfatta totalen än att efter x antal månader komma ihåg och älta hur en viss match slutat.
Kommentera