1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495131 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2725668

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Attila: De flesta? Läs aftonbladet idag så ser du att flera journalister håller Ranta som en flipp och tror ha än gör fler poäng i vinter än förra säsongen.

Det är klart att han kan bli grinig, men hittills har han snarare varit den som inte gått ned sig vid motgång, utan istället jobbat ännu hårdare.

Jag medger att Olofsson börjat rätt dåligt, men det har varit lite problem med skador, utrustning och sjukdomar för honom. Han är dock väldigt rutinerad och lär knappast åka ihjäl sig på försäsongen. Han snittade trots allt klart mer poäng per match än en förstecenter ifjol.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Har inte båda bröderna Olofsson lite den stilen? Dvs att de inte åker ihjäl sig i onödan, utan spar på bränslet för att kunna maxa när chansen dyker upp? Det kan se lite nonchalant ut när samtidigt Ranta flyger runt som en bålgeting, men de flesta stora snipers har lite av den auran.

Tyckte man såg mot Timrå att Olofsson kommer bli grymt viktig i ett lag där det gärna ska kladdas med pucken till förbannelse innan avslutet kommer. Ta segermålet igår till exempel. Skottet missar väl mål, men är så jäkla hårt att det likväl blir totalt kaos. Helt olika spelartyper, men just sättet att ta avslut på har jag saknat sedan Wernblom slutade.

Nu har vi dessutom även Jasek som också skjuter som en häst sparkar. Kommer bli en väldigt stor förbättring i powerplay, då vi tidigare bara haft Woods som varit duktig på direktskott (efter pass över centrallinjen från Näsén) och stundtals Ranta.

Och om Bernhardtz kan höja sig, kommer även det bli som ett nyförvärv.
Kommentera