1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725708

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Enligt hockeysiffror så verkar inte Ladue vara en toppvärvning om man går blint på statistiken, han tar upp ett exempel på om Norlinder också anländer och tar en plats i första med Ladue så tycker hockeysiffror iallafall att det skulle vara bland de sämsta första backparen i ligan.. Kan det verkligen stämma? Visst statistik talar viss sanning men är verkligen Norlinder så dålig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
JoakimE:

Förövrigt lite roligt hur våra konkurrenter försöker göra ett case vi ska vara oroliga över den där statistiken när t.e.x. en sådan som Ladue har överraskat många, inkl. hinken under försäsongen och visat uppsidor som man kanske inte hade förväntat sig på förhand.

Gissningsvis för att man tittat en del på underliggande statistik och dragit vissa slutsatser, hinken hade ju som sagt inte sett honom live innan han kom hit.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
JoakimE: siffrorna ljuger inte men den tar heller inte hänsyn till framtida prestation eftersom det är nästan helt omöjligt att jämföra ahl och shl av många anledningar

däremot så är det viktigt att vi har tålamod med true, ladue och norlinder som ska anpassa sig (igen i norlinderns fall) till shl, med ranta färskt i minnet vet vi att det kan ta ett tag
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
JoakimE:

Som hinken sa i sändning igår har ju norlinder kanske inte fått den roll som han hade behövt för att lyckas där borta.

Med tanke på konkurrenssituationen så är det ju inte alla som får chansen att praktisera sina styrkor i den utsträckningen som kanske hade behövts.

Läste något om att norris inte har något större förtroende för tränaren och det harmonierar ju med det hinken säger.
Kommentera