1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2725889

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Nu spelar vi dock i SHL och kommer från ett oerhört starkt ekonomiskt resultat. Att då ha mage att tigga pengar från supportrar är sanslöst lågt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Är just pga att man varit försiktig med att inte slösa pengar och satsat långsiktigt som vi är i SHL med ett starkt resultat. Att frångå detta och börja gambla för en enskild spelare är ett recept för allsvensk hockey om några år. Är glad att man säger ifrån när budgeten är utnyttjad.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Det är ju inget tvång att swisha. Jag swishar gärna. Känner mig mer delaktig som supporter eftersom jag inte bor i Ö-vik och inte kan bidra genom att gå på hemmamatcherna. Jag swishar en hunka extra i ditt ställe. Det ska bli skitkul att se Norlinder på isen med rätt röda tröja på sig. Nu känns truppen helt klart bättre och bredare. Nu kör vi!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Det beror helt på hur man ser på saken. Frågan har varit på tapeten länge och mig veterligen finns det många fans som vill bidra till klubben med pengar (utöver biljetter, merch och diverse andra inkomstkällor till klubben) och då tycker jag det är bra att MoDo som klubb väljer att gå ut med detta en sån här gång, när det gäller en spelare som vill spela i klubben. Istället för att vi fans ska dräneras i insamlingar för att klubben ska gå runt. "För att spelarbudgeten inte skall stukas" I slutändan är det upp till var och en samt att alla har rätt till sin åsikt. Vissa bidrar, andra inte och det är helt ok.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Överdriv mer.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Tycker det är kul att vi ges en chans att kunna bidra lite extra! Tycker det är skoj så länge det inte sker frekvent.
Kommentera