1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495083 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2725986

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: "Bara för att ni tycker att det ska vara förbjudet med swish-insamlingar så betyder det inte att man har "vridit på sanningen"."

Faktum är ju att det är exakt vad man gjort då man går ut och säger att man behöver 1 miljon från fansen då han de facto redan är klar.

"Min poäng är att bara för att du inte haft med supporterinsamlingar i ekvationen så kan man inte anklaga klubben för saker som du har inbillat dig."

Förklara gärna vad jag inbillat mig i detta? Det jag sagt är rena fakta. Klubben har sagt att man ska lösa det ekonomiska om han vill hem, det gör man visserligen, men man gör det genom att tigga pengar från fansen samtidigt som man gjorde ett stort plusresultat föregående år. Man försöker även få det att låta som att han inte är klar ifall man inte får in 1 miljon från fansen då han i själva verket är klar.


Sedan så är det helt upp till var och en om man vill hoppa på detta tiggeri eller inte. Jag tycker bara att man kunde skött detta snyggare med tex limiterad merch eller liknande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo:

"Då ska man kanske akta sig för att lova utåt att man ska lösa det själva.."

Detta uttalande talar väl ändå ganska starkt för att du inte har haft en tanke på att klubben skulle dra igång en insamling?

Dina inbillningar är naturligtvis ingen "fakta".

Faktan är väl att vi har använt upp spelarbudgeten och därför vill klubben lösa detta med externa medel för att fortsättningsvis kunna ha en stabil ekonomi.
Kommentera