1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492446 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726032

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Kan inte se att jag gått i taket eller uttryckt mig vidare starkt ens. Jag har argumenterat ganska sakligt kan jag tycka då jag sagt att jag tycker att det är fel att vinkla det som att man inte kommer värva honom om man inte får in pengarna från fansen. Var istället rak och säg som det är: man har gjort klart med Norlinder men man vill gärna ha in extra kapital.

Kommer inte byta lag till Timrå, du kan vara lugn. Jag tycker även att Karlin, Hinken och Widebro är Modos största tillgångar, men man måste få argumentera för sin sak så länge man gör det på ett bra sätt, du själv brukar påpeka att detta är ett forum för diskussioner, då bör man även låta andra diskutera för sina åsikter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
erjo: Jag var 99,99% säker på att det skulle bli en insamling alternativt att sponsorer skulle täcka summan. Annars hade man såklart gått för en högre hylla i värvningar som MC och LaDue.
Kalla mig synsk eller helt enkelt logiskt tänkande.

Det hade varit en annan sak om inte sporten fått en väldigt tydlig budget som man inte kliver över. Lätt för Brynäs som överspenderar för att gå upp ett ovanligt svagt HA-år eller Timrå som konstant brottas med licensnämndens krav.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Hade jag haft mer pengar på kontot kanske jag hade bidragit till Norlinder. Men det känns absurt med tanke på att min älskade fru precis har opererats för tjocktarmscancer! Och dessutom ska gå igenom ett helvete med cellgifter. Skänk pengar till cancerfonden istället..
Kommentera