1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726184

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Jag är också osäker på Norlinder, men slår han sig inte in kan vi låna ut honom till Timrå. Han passar nog bättre om där i deras spel där det stundtals kommer bli långt mellan lagdelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
mr_brasco: Nu vill jag börja med att poängtera att jag inte sett Norris sedan han försvann från svensk hockey, men jag tycker det förefaller lite märkligt att man känner sig osäker på honom som hockeyspelare.

Detta var alltså en kille som för bara några år sedans fick pris som ligans bästa junior, han har därefter representerat en av svensk hockeys största klubbar i Shl och gjorde det uppenbarligen så bra att han har fick möjlighet att åka över till Nordamerika och fått chansen att slå sig in i världens bästa liga.

Jag tror vi alla kan vara överens om att det inte är en Jonathan Pudas eller Eric Martinsson i dagsläget men det finns ju väldigt stor potential i grabben, får han förtroende och speltid att utvecklas så kan det bli en viktig pjäs för lång tid framöver, dessutom är det ytterligare en bricka i modos hemvävda grannes grabb målsättning man startat.

Nästa säsong kommer Hägg och Sellgren som vill spela med Norris igen 😇
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
mr_brasco: Tror ni Hinken & Karlin drar igång en swish kampanj för något de känner sig osäker om. Ta en lunch på arenan och se ett pass så kan ni sen sova gott. Berg vill jag dock ha kvar.
Kommentera