1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726541

Sv: Apropå ingenting...
Peja: Ifjol var det Luleå som drog mest och vi kom tvåa, trea Rögle och fyra HV71.
Leksand kom femma där, så det var lite som vanligt med din "fakta".


Ni var strax före DIF ifjol i HA. Dock känns inte Brynäs som någonting folk vallfärdar till för att se i Övik.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Nja, jag var lite mer vetenskaplig i resonemanget. Utgick från ett underlag på flera år istället för endast ett år, där urvalet blir mindre och därmed mer känsligt för påverkan från exempelvis spelschemat.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Medierna skriver om fansens kritik mot supporterinsamling osv. SÅ jäkla mycket kritik har det väl inte varit??? Några enstaka ifrågasättande kommentarer på social media. Det mesta har ju kommit från några enskilda individer här på HS.

Trist att ett fint initiativ för oss som gärna bidrar, blivit till en stor snackis av negativ karaktär. Supporterinsamling är ju knappast nåt helt unikt.

Man supportar MoDo antingen genom att swisha eller låta bli. Att gnälla över det eller kritisera det ger ju uppenbarligen motsatt effekt. Fansens kritikstorm???

Jag är jävligt besviken över att vissa fans gett medier möjligheten att framställa MoDos lösning för att värva Norlinder som något dåligt.

När den bästa supportern bara skulle hållit käft och låtit bli att swisha.

Min åsikt. Inte nödvändigtvis din.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Alltså det är verkligen komiskt hur uppblåst denna sponsringskampanj har blivit i svensk media!
I snart varenda tidning så kan man läsa om denna helt nya och oväntade händelse, att supportrar sponsrar till en spelare!
Har svensk media bott under en sten eller har man bara dåligt minne, detta är ju definitivt inget nytt inom idrotten och kan knappast vara av något större nyhetsvärde
Kommentera