1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492476 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726580

Sv: Apropå ingenting...
Sigge: Genuin och nyfiken fråga (ej diss alltså). Men vilken roll hade Norlinder i Frölunda? Där hade han ju inte direkt bra statistik heller vad jag kan se och fick (i.a.f. i några matcher jag kollade statistik på lite slumpmässigt) spela i andra backpar (ingen koll på PP linesup i Frölunda på den tiden dock).

Sämst plus/minus (och nästan sämst andra säsongen) och 12 poäng på 58 matcher i SHL (i Frölunda). Jag ser ju att han producerat i HA där han hade 0.5p/m men det hade ju även Benn (0.564) samt Kinnvall (0.773).

Och det är inte min mening att dissa honom, I come in peace! Jag är faktiskt genuint nyfiken på vad ni ser hos honom eftersom jag aldrig sett honom spela själv. Men statistiken för honom ser ju inte direkt jättebra ut senaste säsongerna? Han ser ju ut att ha gjort bra slutspelsmatcher i Frölunda men utöver det har han ju inte direkt haft någon bra säsong sen han lämnade Modo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavve: Tycker kanske också det är en viss känsla av orimligt höga förväntningar på Norlinder.
Han är dock en väldigt stor talang med bra spelsinne och fantastisk skridskoåkning så han har ju bra förutsättningar.
Men skrivelserna om stjärna hit och dit, där tror jag inte han är än.

Det som gör en mest hoppfull är väl att Hinken och Karlin sett honom på träningarna och varit nöjda/imponerad av vad dom sett.
Kommentera