1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492461 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2726594

Sv: Apropå ingenting...
Gavve: Norlinder spelade i HA som junior och fick en riktigt bra start i Frölunda innan han skadade axeln. Någonting måste han gjort bra som gjorde att han ändå fick chansen i Montreal och fick några matcher. Han fick väl också pris som årets junior i HA.

Sedan hamnade han i ett fack där han förväntades sköta defensiven i AHL, vilket definitivt inte är hans styrka.

Han är väldigt rörlig och oerhört explosiv i skridskoåkningen. Han kanske fortfarande har något rekord gällande snabbhet hos oss, för han slog Cumiskey i ett par övningar.

Det viktigaste är att låta honom spela sitt spel och jag tror att sätta honom med LaDue är väldigt klokt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: vill med en dåres envishet hävda att Norris och Norlinder skulle vara ett gjutet backpar! Tittar man på Norlinder-highlights ser man ju att han är grym på att få stopp i spelet och att han har ett grymt spelsinne. Känns som att det skulle vara Näsén/Bernhardt på steroider!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Kan man lösa biljetter en halvtimme/timme sent direkt i/utanför arenan i morgon?
Det är så att jag förgyller hotellet i Mellansel med mitt gamla arsel denna vecka och om jag hinner så tänkte jag åka upp till byn och titta på lite hockey när jag ändå är i närheten, men eftersom jag inte riktigt vet om jag ens kommer hinna i någorlunda tid så tänkte jag isåfall lösa en biljett direkt i kassan om det går.
Kommentera