1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492304 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727247

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
mr_brasco: Vi har vunnit alla försäsongsmatcher och jag tyckte den här matchen var helt okej. Vi är bättre än Luleå första 10 sen tappar vi allt tills tredje perioden. I tredje är vi bättre än Luleå även fast vi tar massa utvisningar. Luleå kunde inte vinna på hur många powerplays som helst och vi satt dit chanserna. Mer än så behövs inte för att vinna hockeymatcher.

Jag tycker det här ser väldigt lovande inför säsongen och jag skulle bli förvånade om det blir katastrof direkt. Jag tippar placering 8.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
biff1: Tycker vi gjorde en ganska halvdan match samtidigt som Luleå upplevdes bättre större delen av matchen. Vi har ett gäng fina individuella aktioner men överlag så vet jag inte om det är så mycket att ta med härifrån.

Min känsla är dock att vi har betydligt bättre material i truppen inför säsongen än ifjol. Nyförvärven har kommit in i det bättre och spelare som Woods ser ut att ha tagit än fler kliv i rätt riktning. Gubbarna i ”botten” som exempelvis OP är i rätt stämning och har ett helt annat tryck i grejerna. Tröjan fladdrade direkt inte överdrivet mycket förra året där.
Kommentera