1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727249

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Nucky: södergran känns faktiskt helt osynlig. Det kändes ett tag som att han hade en grym potential, men håller med, han får nog svårt att ta plats. Synd för det verkar vara en bra kille.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
mr_brasco: Om Södergran inte hade varit så rädd för att tacklas hade han kunnat ha en plats i laget. Med sin stora kropp skulle han vara en jobbig jävel som åker runt och smäller på.

Men i dagsläget tillför han absolut ingenting förutom enstaka pucktransporter (där han omgående slarvar bort pucken i sarghörnet).

Spelare som LP, OP och Niederbach har sina roller de kan bidra i
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
mr_brasco: han har ju en ganska hög högstanivå. Men det gäller ju att han behåller den för hans lägstanivå är riktigt låg. Han behöver bli mer jämn i spelet. Jag gillar annars Södergran som människa. Verkar väldigt ödmjuk
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
mr_brasco: Skenet bedrar med Södergrans spelstil. Lever liksom på bra skridskoåkning & driv. Men han är ett bevis på att det inte räcker för att lyckas på hög nivå. Nu har han väl aldrig varit en poängspelare dock.

Numera när någon drar gåtan: ”Vad är det som går och går men aldrig kommer fram?” dyker Södergran alltid upp i huvudet först.
Kommentera