1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492436 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2727270

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Sigge: Sigge: Lätt att glömma att Södergran bara är 24 år, ett halvår yngre än OP. Jag tycker det blir rätt löjligt att hävda att OP skulle bidra mer, det där är något trams som Lars Lindberg har hittat på eftersom han har någon bisarr fetisch för amerikanska sagor som blir verklighet. Lyssnar man på Lindberg, så heter det att OP först sköt det avgörande målet mot Djurgården (tekniskt sett sant, men likväl missvisande) och året efter kom tillbaka efter utlåningen och räddade kvar MoDo i SHL (med sina totalt 4 poäng på 25 matcher).

Det är extremt cheesy och den sida jag uppskattar minst hos Sveriges i övrigt överlägset bästa sportprogramledare. Förmildrande omständigheter är att han har viss sjukdomsinsikt och är öppen med vad han håller på med, till skillnad från Filip Hammar som bara är ett fån. Likväl behövdes både en och två skämskuddar när han skulle presentera vinnaren av guldgallret med en röst hämtad från någon väckelsekristen pastor i baptistkyrkan.

OP verkar vara en oerhört rolig, snäll och ödmjuk människa, och jag är oerhört imponerad över hur hårt han kämpar för att få chansen. Detta till trots blir det löjligt att påstå att han i dagsläget skulle vara en bättre hockeyspelare än Södergran (som för övrigt gjorde två mål i den avgörande matchen).

Jag kan lova att om Södergran hade varit från bygden och OP från Stockholm så hade det låtit helt annorlunda...
Kommentera